Butik och tillverkning på Fjäderholmarna 

All tillverkning sker för hand med kärlek i vårt livsmedelsgodkända produktionskök på Fjäderholmarna. Här tempererar vi choklad, målar och gjuter pralinskal och kakor, kokar frukt- och bärmarmelader och smaksätter ganacher. Vi arbetar mycket med våra historiska årtalssmaker men också smaker med inspiration från olika årstider. 

Butiken på ön är säsongen 2021 öppen varje dag som rederierna trafikerar från Slussen och Strandvägen - sista dagen 12 september.  Förutsatt att myndigheterna tillåter kommer vi till Skansen 18-19 och 25-26 september och 2-3 oktober 2021 med närproducerad choklad i olika former och smaker. 

Vi satsar på fler REKO-utlämningar hösten 2021. Vad är REKO? (REjäl KOnsumtion). Direkthandel mellan producent och konsument med förbeställda livsmedelsprodukter. Producenterna får bara sälja sina egna produkter, dvs inga mellanhänder! Alla beställningar sker via Facebook, sök på REKO för att hitta en utlämning nära dig.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är självklart bara på plats när vi är friska. 

Vill du beställa något? Se fliken "Beställningssortiment"


Butiken på ön är öppen när  Fjäderholmarna har säsongsöppet - i år t o m den 12 september 2021.  Här hittar du handgjutna praliner, bräck och kakor av mörk, mjölk- och vit choklad. Smakprover finns ibland och vi vill att du ska få både ett gott och fint minne med dig från ön i form av handgjord choklad med historisk anknytning.