Butik och tillverkning på Fjäderholmarna 

All tillverkning sker för hand med kärlek i vårt livsmedelsgodkända produktionskök på Fjäderholmarna. Här tempererar vi choklad, målar och gjuter pralinskal och kakor, kokar frukt- och bärmarmelader och smaksätter ganacher. Vi arbetar mycket med våra historiska årtalssmaker men också smaker med inspiration från olika årstider. 

Vår butik på ön ligger precis vid ankomstkajen där båtarna från från Slussen och Strandvägen lägger till. Vi har  öppet varje dag när dessa rederier är igång (oftast maj-september). Under höst och vinter blir butiken lager, konferens- och lunchrum för oss, kontor och packningsavdelning. 

Nu träffar ni oss på fastlandet istället - det är äntligen dags för julmarknader igen! 

Vi dyker ibland upp med annonser på  REKO-utlämningar vintern 2022/23. Vad är REKO? (REjäl KOnsumtion). Direkthandel mellan producent och konsument med förbeställda livsmedelsprodukter. Producenterna får bara sälja sina egna produkter, dvs inga mellanhänder! Alla beställningar sker via Facebook, sök på REKO för att hitta en utlämning nära dig.

Vill du beställa något? Se fliken "Beställningssortiment"


Butiken på ön är öppen när  Fjäderholmarna har säsongsöppet - så där öppnar vi till våren 2023.  Här hittar du handgjutna praliner, bräck och kakor av mörk, mjölk- och vit choklad. Smakprover finns ibland och vi vill att du ska få både ett gott och fint minne med dig från ön i form av handgjord choklad med historisk anknytning.