Butik och tillverkning på Fjäderholmarna 

All tillverkning sker för hand med kärlek i vårt livsmedelsgodkända produktionskök på Fjäderholmarna. Här tempererar vi choklad, målar och gjuter pralinskal och kakor, kokar frukt- och bärmarmelader och smaksätter ganacher. Vi arbetar mycket med våra historiska årtalssmaker men också smaker med inspiration från olika årstider. 

Butiken på ön är säsongen 2020 öppen varje dag som rederierna trafikerar från Slussen och Räntmästartrappan. Det betyder att de sista dagarna är 11-13 september. Pga det rådande läget med Corona-pandemin har vi inte några inbokade externa marknader.

Vi satsar på fler REKO-utlämningar våren 2021. Vad är REKO? (REjäl KOnsumtion). Direkthandel mellan producent och konsument med förbeställda livsmedelsprodukter. Producenterna får bara sälja sina egna produkter, dvs inga mellanhänder! Alla beställningar sker via Facebook, sök på REKO för att hitta en utlämning nära dig.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är självklart bara på plats när vi är friska. 

Vill du beställa något? Se fliken "Beställningssortiment"


Butiken på ön är öppen när  Fjäderholmarna har säsongsöppet. Nu hoppas vi att restriktionerna ändå gör att vi kan öppna så snart som möjligt våren/sommaren 2021.  Här hittar du handgjutna praliner, bräck och kakor av mörk, mjölk- och vit choklad. Smakprover finns och vi vill att du ska få både ett gott och fint minne med dig från ön i form av handgjord choklad med historisk anknytning.